Nano Fertilizer A&B

Complete biominerale basisvoeding geschikt voor alle soorten systemen

Nano Fertilizer A&B zijn een complete biominerale basisvoeding voor de groei- en bloeiperiode. Deze vloeibare twee componenten meststof bevat alle benodigde sporenelementen. De Nano A&B voeding kan gebruikt worden op alle soorten mediums en kweeksystemen. Goed schudden voor gebruik.

De Nano Fertilizer A&B bevat ijzer in de vorm van Fe-EDDHA chelaat en een organisch mengsel van aminozuren, 30 verschillende sporenelementen, vitamines en natuurlijke planthormonen.

NPK verhouding

De Nano Fertilizer A&B heeft een NPK verhouding van 3-4-4. Deze voeding is geschikt voor de groei- en bloeifase van de cyclus.

Dosering

De adviesdosering voor Nano Fertilizer A&B is maximaal 3 milliliter op 1 liter water voor volwassen planten. Het kan elke waterbeurt meegegeven worden. Voor planten kleiner dan 30 centimeter kunt u de dosering beter halveren.

Nano A: 3 ml per 1 liter water
Nano B: 3 ml per 1 liter water

Belangrijk: Voeg Nano A en Nano B niet tegelijk toe aan het vat. Dit veroorzaakt een reactie tussen de betreffende voedingsstoffen en zorgt vervolgens voor een onvolledige voeding, bezinksel en verstopping. Voeg eerst Nano A toe aan het vat en laat de circulatiepomp draaien. Voeg vervolgens Nano B toe aan het vat en laat de circulatiepomp nogmaals goed draaien.

Verpakkingen

  • Fles van 1 liter
  • Jerrycan van 5 liter
    Jerrycan van 10 liter

    Jerrycan van 20 liter

Advies

  • Voor een optimaal resultaat gebruikt u altijd een EC meter. Voor de Nano Fertilizer A&B ligt de maximale benodigde EC waarde, oftewel voedingswaarde, op 1,8 exclusief de waarde van het kraanwater.

Bewaren

  • Koel, donker en vorstvrij.