Grow Sensation

Grow Sensation geeft planten een sensationele groei boost

Deze groei booster zorgt voor een explosieve groei bij gewassen in de vegetatieve periode. De samenstelling is uitgekiend op het voorzien van alle elementen zodat de plant vanaf het moment dat er zoveel blad is ontstaan dat er een positieve fotosynthese ontstaat, ongeremd kan groeien. Hierdoor krijgt uw gewas zo’n goede start, dat er een uitstekende basis ontstaat die tot een zeer goede oost kan leiden.

 
Grow sensation is zeer geschikt voor het gebruik bij kweekmethoden waarbij de vegetatieve periode kort gehouden wordt. Bij teelten met een langere vegetatieve periode kan grow sensation ook voor verrassende resultaten zorgen.

1L 

1L 

1L 

  

NPK verhouding

De Grow Sensation heeft een NPK verhouding van 1-1-9. Deze voeding is geschikt voor de groeifase van de cyclus. 

Dosering

Gebruik Grow Sesantion in een verhouding van 1 op 2000. Voeg 0,5 ml Grow Sensation per 1 liter water toe.

Verpakkingen

 • Fles van 1 liter
 • Jerrycan van 5 liter
  Jerrycan van 10 liter

  Jerrycan van 20 liter

Advies

 • Gebruik Grow Sensation alleen als het gewas er voldoende gezond bij staat. Het betreft een zeer sterk middel dat een hoop van het gewas vergt.

  Wanneer de bloei en vruchtvorming begint, stoppen met het gebruik van Grow Sensation. Bij het gebruik van systemen die drain hergebruiken dient de inhoud van het systeem ververst te worden. Indien Grow sensation tijdens bloei en vruchtvorming gebruikt wordt, kan de plant blijven doorstrekken.

  Het verdient aanbeveling om na het gebruik van Grow Sensation ook gebruik te maken van onze Bloom Sensation om de omstandigheden voor de plant tot het uiterste resultaat behaald is, optimaal te houden.

Bewaren

 • Bewaren tussen 10 - 25ºC.