CO2 tabletten

Voor een snelle en uitbundige groei & bloei van planten

CO2 Tabs is een wonderlijk product speciaal doorontwikkeld door No Mercy voor planten op elk groeimedium. Waar vroeger (en nu ook nog) met dure en ingewikkelde systemen de lucht van extra koolzuur (CO2) werd voorzien, daar zijn deze CO2 tabs: revolutionair, goedkoop, makkelijk en erg doeltreffend!

Groeistagnatie van veel planten wordt in veel gevallen veroorzaakt door een tekort aan koolzuur (CO2).

Slecht geventileerde ruimtes kunnen zelfs een ernstig tekort aan CO2 opleveren. Doordat je nu met de CO2 Tabs de planten aan de wortels extra CO2 kunt aanbieden, kun je de moeilijke formules aan de kant schuiven en je planten een optimale groeisnelheid laten bereiken. Let wel, alleen planten die gezond zijn zullen deze extra impuls om kunnen zetten in groeikracht.

In bedekte tuinen is bij voorbaat CO2 tekort door verminderde ventilatie ten opzichte van de open lucht.

   Werking

   De tabs binden de CO2 ongeveer 4 tot 6 uur aan het aangeboden drinkwater.

   Dosering

   Gebruik een half uur voor de watergift 1 pil per 100 liter water. Je kunt de tab gewoon in het vat (of emmer) gooien.

   Geef minstens 2x per week je planten een extra impuls met CO2, maar bij voorkeur telkens in het drinkwater meegeven. Overdosering is niet bezwaarlijk
   maar brengt ook niets extra’s.

   Verpakkingen

   • Potje van 100 tabs
   • Potje van 225 stuks
   • Overige eenheden op aanvraag

   Advies

   CO2 toevoegen kort voordat het donker wordt brengt geen resultaat! In de donkere uren neemt de plant namelijk geen CO2 op.  Gebruik Bacterial om (extra) afvalstoffen (door snellere groei) om te zetten in voedingsstoffen. Een goede biotoop is de basis om een plant een gezonde cyclus te laten groeien en bloeien. De CO2-tabs zullen door het juiste gebruik van Bacterial een optimaal effect teweeg brengen.

   Milieu

   • Het gebruik van Co2 tabletten is milieuvriendelijk en kan in voorgeschreven dosis geen gevaar opleveren voor mens, plant, dier of micro-organisme. De watersamenstelling wordt door het gebruik van CO2 tabs niet noemenswaardig veranderd. Wel kan de pH-waarde tijdelijk een licht dalende tendens
    vertonen.

   Bewaren

   • Bewaren op een droge plek tussen 10 - 25ºC.